здравейте,днес още нещо се обади за смяна в моя гущер докато паркирах на зад на една много струмна улица(моята където паркирам всеки ден)замириса съединителя това го направи и веднъж миналата седмица на магистралата от бг за насам докато я натиснах малко да испреваряедно ауди,но не мога да я усетя дали буксува като дам гас не вдига обороти без да набере аба нормално си е всичко просто сега карам със страх,та въпроса ми е дали е за смяна съединителя вече,и ако да само диска или комплект.че цената е 1 към 3
Известие
Collapse
No announcement yet.
съединител
Collapse
X
-
Ако е за смяна е препоръчително да е комплект.
Аз когато я бзех моята преди 40 000км си знаех че и моя е за смяна,даже на няколко пъти ми е замирисвал здраво.Все още държи и не пребоксува макар че е подложен на голямо натоварване.
Или чакаш ти да го усетиш,или се консултирай с някой на място.
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеАко е за смяна е препоръчително да е комплект.
Аз когато я бзех моята преди 40 000км си знаех че и моя е за смяна,даже на няколко пъти ми е замирисвал здраво.Все още държи и не пребоксува макар че е подложен на голямо натоварване.
Или чакаш ти да го усетиш,или се консултирай с някой на място.Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеА като боксува как се усеща като скърцане ли ? Защото при мене много често като дам на 2ра и се чува едно като скърцане и тогава отделя.
Comment
-
колеги при мен от 4 включвания на задна 3 ми хъркат... и първа леко трудно влиза... и едни пичове в сервиз ми казаха че е за смяна съединителя... но наскоро излезна и др проблем ... като натискам амбреажа.. и се чува едно пук... при натискането на 2 см навътре се чува...
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеНе е като скърцане,просто завлачено зацепва след като си пуснал съединителя.Има много фактори на износен съединител,но има и симптоми на заминала помпа или стегнат педал.Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
Comment